Autobrand Marnixstraat

0

In de nacht van dinsdag op woensdag is een bestelbus op de Marnixstraat in Haarlem volledig uitgebrand.

Omstreeks 04.00 uur kregen de hulpdiensten een melding dat een bestelbus in brand zou staan op de Marnixstraat, ter hoogte van de Van Dortstraat. Hoewel de brandweer het vuur snel onder controle had, kon niet worden voorkomen dat het voertuig geheel uitbrandde.

Getuigen
De politie sluit brandstichting niet uit en verzoek eventuele getuigen om contact op te nemen met de politie in Haarlem. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelVerkoop van lachgas in omgeving van evenementenlocaties verboden
Volgend artikelHaarlem Jamborette start de machines
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.