De Schuurshow, dé culturele talkshow voor Haarlem trapt het nieuwe theaterseizoen af

0

Het nieuwe culturele seizoen staat voor de deur. Wat staat er aan te komen, welk opkomend talent mag het publiek niet missen en van welke initiatieven gaat Haarlem dit seizoen veel horen? In de komende uitzending lichten presentatoren Ziggy Klazes (journaliste) en Louis Pirenne (cultureel aanjager Amsterdam Nieuw West) een aantal interessante makers en spelers uit, met zorg geselecteerd uit het rijke programma van de Toneelschuur en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

Gasten in de komende uitzending zijn o.a. acteurs Jasper van Hofwegen en Jacob de Groot van KONVOOI/Orkater Nieuwkomers, choreograaf en artistiek leider van Backbone Connects Alida Dors, schrijver Hans Münstermann, jonge film- en theatertalenten van Shoot Your Shot en Starring en oprichters van Triple Threat Okrah Donkor en Philip Schemmekes. De muzikale bijdrage komt van sopraan Francis van Broekhuizen (o.a. bekend van Maestro). n.b. wijzigingen voorbehouden.

De uitzending op zondag 15 september van 16.00 tot 18.00 uur is onderdeel van het Open Huis weekend van de Toneelschuur en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Deze keer vormt de Blauwe Zaal van de Philharmonie het decor voor de opname, die gratis toegankelijk is. De Schuurshow is live te beluisteren op Haarlem105.

Naast de Schuurshow zijn er in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 september zowel binnen als buiten volop activiteiten in de Haarlemse theaterstraat; voorproefjes van theater, muziek, dans, jeugdvoorstellingen en familiefilms, kijkjes achter de schermen en een gezellig plein met eten en drinken.

Meer informatie over de Schuurshow en het Open Huis is te vinden op www.toneelschuur.nl en www.theater-haarlem.nl.

Advertentie