Ontdek de wilde kant van Zandvoort

Zandvoort goes Wild

0

Oktober is de maand waarin de mannetjesherten in de duinen bronstig de strijd met elkaar aangaan in de hoop de vrouwtjes voor zich te winnen. Natuur op zijn mooist! Maar ook de laatste maand waarin de seizoenpaviljoens op het strand mogen staan. Voor ons dus hét moment om het zomerseizoen af te sluiten met de themamaand Zandvoort goes Wild waarbij in de breedste zin van het woord ‘wilde’ evenementen worden georganiseerd.

Julius Jaspers en de Gruffalo
De hele maand oktober kun je kennismaken met de verschillende kanten van Zandvoort: het dorp, het strand, het circuit en natuurlijk de natuur. Er is in diverse thema’s een gevarieerd programma voor jong en oud bedacht. Wild leren bereiden met topchef Julius Jaspers, de kindervoorstelling De Gruffalo van Meneer Monster, wildwater raften, een roofvogelshow, Expeditie Robinson, wildwandelingen waarbij je op zoek gaat naar knurrende en vechtende herten, een bockbierendag, surfen in de branding, slippen bij het circuit of genieten van een van de vele Wildmenu’s. Het complete programma vind je op zandvoortgoeswild.nl.

Zandvoort als evenementenlokatie
Afgelopen jaren was Zandvoort al de locatie voor diverse grote en kleinere events. Van de Nieuwjaarsduik tot Pride at the Beach en van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run tot het British Festival. Gastvrijheid zit in het DNA. Bovendien is Zandvoort in staat om zich als een kameleon aan te passen aan de behoefte van de massa. Daarbij past het denken in kortlopende formules voor horeca, winkels en evenementen. Jaarrond, dus zowel in het drukke zomerseizoen als daarbuiten. Met uiteraard als hoogtepunt vanaf 2020 wanneer Zandvoort hét gastdorp van de Formule 1 Dutch Grand Prix zal zijn.

Advertentie