Man stompt agent in gezicht

2

In de nacht van zaterdag op zondag is rond 02.50 uur aan de Riviervismarkt in Haarlem een agent mishandeld door een bezoeker van een horecagelegenheid.

Twee agenten zagen dat de portier van een horecagelegenheid aan de Riviervismarkt, een man buiten de zaak zette. De agenten vroegen de man wat er aan de hand was maar hij verwees hen door naar de portier. Eén van de politieagenten liep vervolgens naar de portier en liep daarna weer in de richting van zijn collega en de Haarlemmer die het café was uitgezet.

Vanuit het niets haalde de man uit naar de agent die had gesproken met de portier en de agent moest een flinke vuistslag in zijn gezicht incasseren. De Haarlemmer rende daarna weg en de andere agent ging direct achter de verdachte aan. Na een korte achtervolging kon de man in de kraag gevat worden en na enige moeite in de boeien worden geslagen.

De gewonde agent heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

2 REACTIES

Comments are closed.