Twee verdachten aangehouden na mishandelen man

0

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie twee Haarlemmers van 18 en 45 jaar oud aangehouden wegens het mishandelen van een 46-jarige Haarlemmer.

Rond 02.00 uur fietste het slachtoffer met zijn buurman door de Generaal de Cronjéstraat. Op dat moment wilde een auto van achteren passeren. Toen dit niet lukte in verband met de smalle straat werd de bestuurder van de auto agressief. Bij het passeren sneed de bestuurder de fietsers af en werd het slachtoffer bedreigd.

Op de hoek van de Rijksstraatweg en de Floresstraat stopte de auto en stapten de twee inzittenden uit. De bestuurder gaf een trap tegen de fiets van het slachtoffer en de bijrijder gaf het slachtoffer een harde trap tegen zijn been. Hierna is het tweetal weer ingestapt en reden zij de Floresstraat in.

De politie heeft een zoekslag gemaakt in de omgeving en uiteindelijk de auto in de Timorstraat aangetroffen. Hier zijn de twee mannen van 18 en 45 jaar oud aangehouden voor openlijke geweldpleging. De twee Haarlemmers zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor onderzoek.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)