Winterfeest van café Zanzara

0

De gezellige wintertijd breekt aan en café Zanzara gaat dat vieren met een Winterfeest. Het is de 15de editie van het open podium van Haarlem. Het Winterfeest wordt gevierd in de sfeervolle kapel van het Rosenstock-Huessy huis in Haarlem. Een bonte avond met wereld- en kerkelijke muziek met zowel zang als instrumentaal.

Tenorren, Baritons, Sopranen, koren, dichters en tal van andere artiesten gaan op feestelijke wijze de winter aan u brengen. Voor de innerlijke mens wordt gezorgd en zijn er tal van winterse drankjes en hapjes te verkrijgen. Boek nu al, uw kaarten op cafezanzara.nl.

Het feest is op zaterdag 15 december 2018 en begint om 20:00 uur en eindigt om 23:00 uur. De zaal is open om 19:30. U vindt het Rosenstock-Huessy huis aan de Hagestraat 10 in Haarlem.

De entreeprijs is € 12,50 per persoon. Bij de zaal is geen pin aanwezig, wij raden u daarom sterk aan uw kaarten via de website cafezanzara.nl/kaartjes te bestellen, u bent dan verzekerd van een zitplaats voor het warme Winterfeest van Zanzara.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)