De vele gezichten van liefde in dans, fashion en live muziek

0

Een orgie van fashion, dans en live muziek laat de vele gezichten zien van LOVE❤️ door: Club Guy & Roni + MAISON the FAUX + Göteborgsoperans Danskompani + Slagwerk Den Haag + Asko|Schönberg.

#Loveisabitch en juist daarom maken we een portret van de liefde in de 21e eeuw voor lovers van alle leeftijden, iedere natuur en alle windstreken. Dans, fashion, live muziek en theater: bij LOVE❤️ gaat alles in de blender en krijg je een maximalistische theatercocktail gepresenteerd.

De voorstelling speelt op woensdag 20 november in de Stadsschouwburg Haarlem.

  • Hechte en brutale choreografie van Love doet hart sneller kloppen” ⭐⭐⭐⭐ de Volkskrant
  • krachtig ensemblewerk en meeslepende solo’s en duetten” ⭐⭐⭐⭐⭐Dagblad van het Noorden

LOVE❤️
Onze grote liefde moet een ideale sekspartner zijn, een soulmate, een geweldige vader/moeder en ook nog een beetje aantrekkelijk. Zijn onze verwachtingen niet te hoog? Er wordt grof geschut ingezet in deze voorstelling over liefde in een tijdperk waarin we massaal gebukt gaan onder keuzestress en faalangst en chronisch lijden aan FOMO. Verwacht bij LOVE❤️ een ENORME Chinese porseleinshop en een ENORME olifant in de ruimte – LOVE❤️.

Club Guy & Roni
Het internationaal toerend danstheater van Club Guy & Roni herschrijft de wetten van het theater. Het gebruiken van meerdere kunstvormen – terwijl de nadruk op dans blijft – zorgt voor unieke voorstellingen. Zowel qua vorm als inhoud zijn Club-voorstellingen urgent en vermakelijk. Voor LOVE❤️is samenwerking gezocht met modehuis MAISON the FAUX, het gerenommeerde dansgezelschap Göteborgsoperans Danskompani en de muziekvernieuwers van Slagwerk Den Haag & Asko|Schönberg.

Cast & Crew
Concept en choreografie: Guy Weizman en Roni Haver | Kostuum ontwerp: Joris Suk, MAISON the FAUX | Muziek compositie: Frank Wienk | Video design: Darien Brito | Decor ontwerp: Ascon de Nijs | Spel: Bien De Moor | Dans: Adam Peterson, Angela Herenda, Camilo Chapela, Igor Podsiadly, Sofiko Nachkebiya, Harold Luya, e.a. | Live muziek: Niels Meliefste, Raphael Vanoli, Thora Margret Sveinsdottir en Jonathan Bonny.

LOVE❤️ toert t/m 6 dec door Nederland en Zweden. Meer informatie en tickets: clubguyandroni.nl/love.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)