Oriëntatie hbo-studie tijdens Open Dag op 14 december bij Inholland Haarlem

0

Op zaterdag 14 december organiseert Inholland Haarlem van 10.00 – 14.00 uur een Open Dag voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een hbo-studie. Studiekeuzeadviseurs zijn aanwezig bij het testcentrum om te helpen met een competentiespel. Studiezoekers kunnen terecht op de opleidingenmarkt, presentaties of colleges volgen en faciliteiten als het Skillslab, de sporthal, studio’s en praktijkruimtes bekijken.

Het maken van de juiste studiekeuze is lastig. Inholland Haarlem vindt het belangrijk dat iedereen zich goed kan oriënteren. Daarom biedt Inholland een competentiespel aan. Studiekeuzeadviseurs en getrainde studenten begeleiden dit spel en geven na afloop een advies over de richting of opleiding die het beste past. Op de opleidingenmarkt vertellen studenten en docenten graag meer over de studie en beantwoorden alle vragen. Elke opleiding biedt tijdens de Open Dag meerdere sessies aan met presentaties en/of workshops.

Opleidingen bij Inholland Haarlem
Inholland Haarlem heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd. Maak op 14 december kennis met Business Studies, Finance & Control, Associate degree Business Studies Logistiek, Tourism Management, Conservatorium, Pabo, MBRT, Sportkunde, Social Work, Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling, Informatica, Information Technology (Engelstalig) en/of Creative Business. Ook van de laatstgenoemde opleiding bieden we een Engelstalige variant aan.

Proefstuderen
De opleidingen bieden ook de mogelijkheid om een proefstudeerdag te volgen of een dag mee te lopen. Beleef zo een dag als student bij Inholland Haarlem. Tijdens het proefstuderen kunnen er onder andere colleges gevolgd worden en is er een meet-and-greet met studenten en docenten. Aanmelding is tijdens de Open Dag mogelijk bij de proefstudeerbalie in de hal of via www.inholland.nl/proefstuderen.

Twijfels over een studiekeuze? Een afspraak maken met de studiekeuzeadviseur voor een uitgebreide studiekeuzetest en -gesprek op een later moment behoort zeker tot de mogelijkheden.

Aanmelden voor de Open Dag op 14 december kan via www.inholland.nl/opendag.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)