Zingend en dansend de kerst tegemoet

0

Zingend en dansend de kerst tegemoetIn de Kerstkaraokebingoshow XXL op 22 en 23 december in het Patronaat komen de allergrootste kersthits voorbij. Bij deze zinderende kerstshow kun je, onder het genot van een heerlijk drankje, een goede start maken van de kerstvakantie. Meezingen met Haarlemse artiesten en de begeleidingsband Suit & Tie.

De presentatoren van de avond, ijskoninginnen Miss Multiple Joyce en Lady Kant, kondigen een bonte parade van Haarlemse zangers aan. En dat twee avonden lang. Genoeg mogelijkheden voor iedereen om de kerst in te luiden en samen te zingen en te feesten op een warme locatie. Meezingen is onoverkomelijk.

Bingo, karaoke en hysterie
Kerstkaraokebingoshow XXL is meer dan een vrolijk meezingspektakel met gekke acts en verschillende verrassingen. Regisseur Marcel Kragt legt uit: “Voor een paar mensen uit het publiek hebben we een karaokewedstrijdje. Opgeven kan dan in de zaal bij de presentatrices. De show wordt afgesloten met een spetterende bingo. Bij entree krijgt iedereen een bingokaart, waarmee fantastische prijzen gewonnen kunnen worden. Kortom; genoeg hysterie om de kerst in te gaan!

Twee dagen kerst in Patronaat
De Haarlemse zangers die meedoen worden begeleid door de coverband Suit & Tie. Zij spelen alles. Van Mariah Carey via Slade en André Hazes naar traditionele nummers als Silent Night. De Kerstkaraokebingoshow XXL is een coproductie van Marcel Kragt met zijn Project Fors Theatermakers en Hans Goes van Productiehuis De Verbinding. Samen hebben zij de afgelopen jaren al enkele kerstshows in Haarlem neergezet. Nu dus twee dagen in het Patronaat.

Info
Kerstkaraokebingoshow XXL – 22 en 23 december, Patronaat, Haarlem.
Aanvang: 20.30 uur. Zaal open: 20.00 uur.
Kaarten: www.patronaat.nl

Advertentie