Twee jongens beroofd in voetbalkooi

0

Twee tieners uit Haarlem zijn donderdagavond 12 december, rond 23.50 uur, het slachtoffer geworden van een straatroof bij de voetbalkooi op ’t Hoenstraat in Haarlem.

De jongens van 16 en 17 jaar zaten in de voetbalkooi een beetje te relaxen toen ineens een jongen naar hen toe kwam lopen. De jongen vroeg het duo of zij iets over hem zeiden en pakte vanuit het niets een mes uit zijn jaszak. Hiermee bedreigde de jongen de twee vrienden die hun spullen aan hem moesten afstaan.

De Haarlemmers legden hun bezittingen op een bankje en de dader pakte alleen het geld die één van de jongens uit zijn zak had gehaald. Daarna stapte hij op een fiets en ging er vandoor in de richting van het bowlingcentrum.

De slachtoffers konden hun belager als volgt omschrijven:

  • Blanke huidskleur;
  • Rond de 16 jaar oud
  • Kort blond haar, opgeschoren aan de zijkanten
  • Dun postuur
  • Droeg een grijze, dunne jas met capuchon

Getuigen
De politie heeft deze straatroof in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Of herkent u de dader op basis van het signalement? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)