Connexxion laat kinderen de hele kerstvakantie reizen voor maar € 1,-

1

Op zaterdag 21 december 2019 start Connexxion met de Vakantie Kids Dagkaart actie. (Groot)ouders met (klein)kinderen kunnen met kinderen van 4 t/m 11 jaar een reis maken met de bus, waarbij de kinderen maar € 1,- betalen.

Het kaartje koop je bij de chauffeur. Daarmee kan de hele dag gereisd en overgestapt worden op alle Connexxion bussen in Amstelland-Meerlanden, Zaanstreek, Haarlem-IJmond en Gooi en Vechtstreek. Bewaar dit kaartje goed, want als je later in de vakantie de (klein)kinderen weer meeneemt, ruil je het kaartje in bij de buschauffeur en krijg je een gratis dagkaartje uitgereikt. En dat kan alle dagen van de Kerstvakantie tot en met zondag 5 januari 2020.

Deze actie is van toepassing op alle rood grijze R-netbussen, de Schipholbussen en de reguliere bussen van Connexxion. Voor de aankoop en het reizen met dit kaartje geeft Connexxion aan dat er altijd een volwassene bij moet zijn als begeleider. Alle informatie over deze actie is te vinden op www.connexxion.nl/vakantiekaartje.

Advertentie

1 REACTIE

Comments are closed.