Succesvol muziekconcept NAP bij Vooges Centraal smaakt naar meer

0

Het succesvolle muziekconcept NAP dat zijn oorsprong vindt in Amsterdam strijkt neer bij Vooges Centraal in Haarlem. De eerste editie van NAP van afgelopen zondag 24 november bij Vooges was een groot succes en smaakt duidelijk naar meer: elke laatste zondag van de maand maakt het restaurant plaats voor muzieksessies van jonge aankomende talenten.

Vooges leent zich perfect voor deze NAP live music sessions. Het restaurant geeft al regelmatig onderdak aan populaire events als Frits en BRRLS. Bij NAP live music sessions wordt muziek met horeca ideaal gecombineerd. De volgende editie van NAP is op zondag 29 december en wordt gepresenteerd door niemand minder dan Manuela Kemp. De artiesten, onder leiding van Roger Happel die we kennen van club Dauphine en meerdere sessies en zijn vierkoppige band, staan letterlijk centraal. Om het podium heen kun je dineren aan tafel of kiezen uit originele Vooges-drinks & bites aan de bar.

NAP muzieksessies
NAP is begonnen op het Veronica-schip in Amsterdam-Noord. NAP was een cadeau voor artiesten, muzikanten en iedereen die achter de schermen meewerkte na een weekend hard werken. De gigs op zondag voelden gezellig en kleinschalig. Bij NAP werd er gezorgd voor een podium waar bekend en onbekend samen zij aan zij konden zingen. Ideaal voor opkomende artiesten. Het NAP publiek was één grote familie. Zij kwamen voor Nap maar omgekeerd waren NAP er ook voor het publiek. Eén keer per maand; de ambacht van het willen geven. Deze ambacht van het willen geven is voelbaar bij Vooges Centraal.

Op zondag 29 december is iedereen vanaf 16:00 uur welkom, een uurtje later beginnen de optredens. Op de NAP live music sessions worden twee sessies van 45 minuten gespeeld. Entree kost €10,-, daar krijg je bij binnenkomst een glas cava voor terug.

Info
Zondag 29 december, 16 uur
Vooges Centraal
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.