Surfana Festival 2020

Het groenste en meest sexy festival van Nederland

0

We naderen die tijd van het jaar weer, waar je moet beginnen met het plannen van je eerste weekend van september. Ja dat klopt! Surfana Festival 2020 kaartverkoop ligt om de hoek en dit is je officiële uitnodiging om mee te doen.

Met tal van internationale bands en meer dan 60 clinics wordt deze editie in de prachtige Bloemendaalse duinen de meest uitgebreide versie van ons festival ooit.

Vorig jaar was Surfana Festival weer compleet uitverkocht. Early Bird-kaarten vlogen van de plank in de eerste 5 minuten!!! We verwachten dat het dit jaar niet anders zal zijn, en we willen natuurlijk dat jij er bij bent.

Op onze Facebook-evenementenpagina kun je aangeven dat je er erbij bent! Dit is de zekere manier om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van alle nieuwtjes zoals de line-up en tal van activiteiten.

Ook onze website is vers up-to-date met wat al is bevestigd, houd deze dus goed in de gaten:)

Geschikt voor gehandicapten
Surfana festival ziet er op toe het festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap. Iedereen is welkom, iedereen kan erbij zijn.

Advertentie