Business lunch bij Sociëteit Vereeniging

Waar ben je goed in? Wat heb je nodig?

0

Een nieuw concept om elkaar snel te leren kennen en te ontdekken of je elkaar verder kunt helpen, of zaken met elkaar kunt doen.

Binnen anderhalf uur ken je alle 20 deelnemers en weet je met wie je later nog eens verder wilt spreken. Onder leiding van Dany Hanusch nemen we de regie in eigen handen en komen we snel tot de kern: wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Bovendien genieten we ook samen van een overheerlijk lunchbuffet met o.a. zelfgemaakte soep, salades en warme broodjes en beleg.

De Business Club van Sociëteit Vereeniging organiseert 4 Business Lunches per jaar.
Tijdens de laatste Business Lunch, op vrijdag 6 november, kiezen we de ’’Meest Inspirerende Ondernemer’’ van de Business Lunches.

Kom, meld je snel aan en laten wij zaken doen met elkaar!

Info
vrijdag 31 januari 2020
12:00-13:30 uur
locatie: Sociëteit Vereeniging, zijlweg 1 te Haarlem
business lunch leden: € 15,-
business lunch niet leden: € 19,50
Reservering via www.societeitvereeniging.nl/agenda

- Advertentie -
Vorig artikelEen (terug)blik op Schoten
Volgend artikelMulticopy Hoofddorp/Haarlem in Top 10 van grootste bedrijven
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.