Multicopy Hoofddorp/Haarlem in Top 10 van grootste bedrijven

0

Tijdens de 24e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen is de Top 10 bekendgemaakt van de grootste en snelstgroeiende bedrijven binnen de Multicopy keten. Ook Multicopy Hoofddorp en Haarlem van ondernemers Daniëlle en Gert Brinkhuis behoren tot de top.

We merken dat onze strategie om te veranderen in Multicopy The Communication Company echt werkt,” zo begon Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy Nederland. “In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print door met multimediale communicatieoplossingen voor hun klanten komen. Dat biedt zelfs in een nog steeds dalende grafische markt juist die extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk.

Topondernemers
Don Lowe, president en CEO van Franchise Services in Amerika: “Ondernemers als Daniëlle en Gert Brinkhuis maken echt een verschil. Zij zijn succesvol omdat zij durven te veranderen. Van copy en print naar een allround communicatiebedrijf dat de klanten breed ondersteunt. Van advies tot uitvoering. Dat geeft nieuwe energie en inspiratie. Dat merken klanten. Dat is precies de reden waarom wij vol vertrouwen de toekomst ingaan.

Ondernemer Gert Brinkhuis: “We zijn een grote organisatie van zelfstandige bedrijven. Tot de top daarvan te horen is natuurlijk een grote eer.” Daniëlle Brinkhuis: “Vanzelfsprekend hadden we dat niet bereikt als we geen geweldig team mensen hadden. Continu investeren in kennis, creativiteit en talent is enorm belangrijk. Voor ons is digitaal – zoals websites, apps en e-mailings – inmiddels net zo belangrijk als druk en print. Maar ook sign, direct mail, promotionele acties… We bedenken en leveren echt alles waarmee onze klanten hun communicatiedoelen kunnen bereiken.

Promotionele Award
Daniëlle en Gert Brinkhuis vielen nog meer in de prijzen. Hun vestiging in Hoofddorp heeft ook de prestigieuze Promotionele Award gewonnen.

Promotionele acties en relatiegeschenken zijn nog altijd een significant onderdeel van de moderne marketingmix. Juist daarom is het zo belangrijk dat de vestigingen van Daniëlle en Gert Brinkhuis zo actief klanten adviseren en begeleiden bij de inzet van promotionele acties in de communicatiemix. En dat doen zij goed.” Aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.