Een (terug)blik op Schoten

Tentoonstelling van documenten, foto’s en objecten

0

Op zaterdag 1 februari om 11:00 uur vindt in de Bibliotheek Haarlem Noord de opening plaats van de tentoonstelling Een (terug)blik op Schoten, de geschiedenis van de verdwenen gemeente Schoten.

De meest opvallende of door het publiek gewaardeerde documenten, foto’s en objecten zijn tot en met zaterdag 14 maart te bezichtigen tijdens openingsuren van de Bibliotheek Haarlem Noord aan de Planetenlaan 170. De toegang is gratis. Leden van de Stichting Historisch Schoten zullen op de openingsdag aanwezig zijn.

Ook foto’s uit Haarlem-Noord, uit de laatste jaren van de oorlog en van de bevrijding, zullen te zien zijn. Een bezoek aan de tentoonstelling is zeker aan te raden voor iedereen die het oude dorp Schoten in het hart heeft gesloten of in het latere Haarlem-Noord is opgegroeid.

In een boekje kunnen opmerkingen en aanvullingen worden achtergelaten. Op de Facebookpagina ‘Over Schoten en Haarlem-Noord’ kunnen ervaringen en herinneringen worden gedeeld.

Info
1 februari t/m 14 maart | Tijdens openingstijden | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170

Advertentie