Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Haarlem Marketing

0

Jaap Lampe zal het voorzitterschap overnemen van de RvT van Haarlem Marketing. Hij volgt hiermee burgemeester Jos Wienen op als voorzitter in de Raad van Toezicht.

Jaap Lampe start per 1 juli als voorzitter van de Raad van Toezicht van Haarlem Marketing en neemt daarmee nog voor het zomerreces deze taak over van burgemeester Jos Wienen. Jaap Lampe is een bekende in de Haarlemse cultuursector door o.a. zijn rol als (voormalig) algemeen directeur van de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem. Op dit moment is hij zakelijk directeur ad interim bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Jos Wienen is verheugd dat Haarlem Marketing weer kan bouwen en dat in Jaap Lampe een gedreven en enthousiaste voorzitter is gevonden, met veel contacten in de stad.

Jaap Lampe: “Vijftien jaar lang was ik met hart en ziel betrokken bij het culturele leven in Haarlem. Toen heb ik mogen ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Sinds vijf jaar smaak ik ook het genoegen in Haarlem te wonen en dat bevalt uitstekend. Goede marketing van deze stad gaat mij dan ook aan het hart. Heel interessant is daarbij het spanningsveld tussen een economisch en toeristisch florerende stad en een leefbare stad. Ik lever daar graag een bijdrage aan door toezicht te houden op een gezonde balans, dat zie ik als een van de belangrijkste opgaven voor de toekomst.

RvT-lid Jan Feenstra over de nieuwe positie van Jaap Lampe: “Het bestuur verwelkomt de benoeming van Jaap als nieuwe voorzitter. Jaap heeft niet alleen voor de Stadsschouwburg en de Philharmonie, maar voor heel cultureel Haarlem veel betekend. Zijn kennis van de sector is van onschatbare waarde voor de stad en haar stadsmarketing.

De Raad van Toezicht van Haarlem Marketing bestaat verder uit Dhr. J.Y.F. Feenstra, Dhr. P.W.M. Rutten, Dhr. N.P. Piscaer en Mevr. T.S.M. van Schie.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)