“Het rode bruidje”: Een Peter Hunter detective – 2

0

In ‘Het rode bruidje – Een Peter Hunter detective – 2’ van Antoon Erftemeijer uit Haarlem gaat detective Peter Hunter samen met zijn secondant, Jos Niewindt, achter een gestolen Rembrandt aan. De dynamiek tussen Hunter en Niewindt maakt de lezer fanatiek. Lukt het je als lezer om al eerder dan Niewindt of Hunter tot de oplossing te komen? Deze spannende thriller wordt sinds vrijdag 3 juli uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Rembrandts schilderij ‘Het Joodse bruidje’ geldt als een absoluut pronkstuk uit het Rijksmuseum in Amsterdam. Bij hoge uitzondering wordt het uitgeleend aan een nieuw kunstmuseum aan de Amstel. Daar gaat echter van alles mis. Kunstdetective Peter Hunter en zijn medewerkers Laura Lion en Jos Niewindt proberen te ontrafelen wat er precies aan de hand is, en stuiten op een onverwacht complot. Een verhaal over liefde en bedrog.

Antoon Erftemeijer is kunsthistoricus, beeldend kunstenaar en schrijver. Van hem verschenen eerder de verhalenbundel ‘Ogentroost’ en de roman ‘Dura Mater’. ‘Het rode bruidje’ is deel twee in de reeks ‘Peter Hunter Detectives’. Eerder verscheen ‘Een Halszaak in Haarlem’.

Boekgegevens
Titel: Het rode bruidje – Een Peter Hunter detective – 2
Auteur: Antoon Erftemeijer
Verschijningsdatum: 03-07-2020 Aantal pagina’s: 104
ISBN: 9789464034110 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 17,99* Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Advertentie