Haarlem Convention Bureau klaar voor 1,5 meter zakelijke markt

0

Snel, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar op alle zoekmachines: dat beschrijft de nieuwe website van het Haarlem Convention Bureau. Hierdoor kan het bureau de 1,5 meter zakelijke markt nog beter van dienst zijn en is het er helemaal klaar voor om bezoekers weer te verwelkomen.

Van live tot digitaal evenement: het Haarlem Convention Bureau inspireert, adviseert en verbindt onafhankelijk. Vind alle mogelijkheden op haarlemconventionbureau.nl of neem direct contact op via nschuurbiers@haarlemconventionbureau.nl.

Nieuwe website
Wetende dat congressen een aanlooptijd hebben van een jaar tot anderhalf, is het juist nu noodzaak om het unieke aanbod van zakelijk Haarlem goed te profileren op een overzichtelijke website. In deze tijd is het belangrijk om te laten weten dat de zakelijke bezoeker weer veilig bijeen kan komen in de regio Haarlem. Live of digitaal: er zijn volop mogelijkheden! Daarom heeft het Haarlem Convention Bureau een nieuwe website ontwikkeld die sneller, gebruiksvriendelijker en beter vindbaar is op alle zoekmachines. Deze website beschikt eveneens over een efficiënte Venue Finder die als hulpmiddel dient voor eventprofessionals bij het vinden van een passende locatie voor een meeting, evenement of congres in de regio Haarlem. Op deze manier voorziet het Haarlem Convention Bureau uitstekend in de behoefte van haar bezoekers en partners.

Neem contact op
Wil je een zakelijk evenement organiseren in de regio Haarlem? Het Haarlem Convention Bureau beschikt over een uitgebreid aanbod en helpt graag bij het vinden van jouw perfecte locatie, catering, overnachting en vrijetijdsbesteding. Het bureau houdt hierbij vanzelfsprekend rekening met alle regels die voor de 1,5 meter samenleving gelden. Vind alle benodigde informatie op haarlemconventionbureau.nl of neem direct contact op voor een advies op maat met Haarlem Convention Bureau manager Nathalie Schuurbiers via nschuurbiers@haarlemconventionbureau.nl. Aanmelden als nieuwe partner kan ook via de website of hetzelfde e-mailadres.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)