Wie heeft Karens karretje gezien? [UPDATE: GEVONDEN!]

0

[UPDATE] STOP MET ZOEKEN!

Karens karretje is gevonden #woopwoop

Lang verhaal kort: Vijfhoeker Robert wandelt in de vroegte met zijn hond over de Raamvest. Hij ziet een jongen rommelen aan Karens karretje en vraagt wat hij doet. De jongen mompelt wat. Robert vertrouwt het niet.

Pakt het karretje af en neemt het mee naar huis. Buurvrouw Yvonne post ondertussen op Facebook dat Karens karretje kwijt is en dat ziet haar vriendin Kitty. Kitty en Robert zijn vrienden en zo is de cirkel rond.

Karen haalt haar karretje op bij Robert en Kitty. Karen is blij. En wij ook. Lang leve de Vijfhoek. Lang leve de buren. Lang leve Karens karretje #SUPmission #samenmakenwehaarlemschoon #bettertogether


De Haarlemse Karen Blanken is een fanatiek supper. Een paar keer per week gaat ze in alle vroegte het water op. Om te suppen én om afval uit het water te vissen. Dat afval vissen doet ze trouwens ook regelmatig met een steeds groter wordende groep Haarlemmers die meegaan op SUPmission, een evenement waarvan Karen medeorganisator is.

Even terug naar vanochtend. Het is zondagochtend 12 juli, 8.15 uur. Karretje uit de garage, sup erop. Kratje voor afval en afvalprikker op de sup. Dopper met water voor onderweg op de sup. Karen loopt met karretje en al naar de Raamvest. Karretje parkeren bij ‘haar’ boom. Sup in het water, kratje, prikker en Karen op de sup. Karen komt terug. Als herboren en met een kratje vol gevonden afval. Mission completed.

Sup en kratje op de kant. Karretje pakken om alles weer naar huis te brengen. Karretje weg? Huh? Bij een andere boom kijken. Huh? Karretje echt weg. Gejat… Boos en verdrietig zeult ze alle spullen naar huis. Ondertussen neemt Karen contact op met een bevriend ondernemer, Aad van den Berg van Eurofuncenter BV. Hij hoort het verhaal en geeft Karen een karretje cadeau. Om haar te ondersteunen met de mooie missie die ze heeft: de Haarlemse wateren schoon maken. Dat is lief! Neemt niet weg dat Karens karretje nog steeds kwijt is. Heb je hem gezien? Neem dan contact op met info@supmission.org. En de volgende keer gaat er een heel dik hangslot om Karens karretje.

- Advertentie -
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)