Wandeling door donker Bennebroekbos tijdens de Nacht van de Vleermuis

0

Wandel jij ook mee? Tijdens de Nacht van de Vleermuis die jaarlijks in Europa wordt gehouden, organiseert Landschap Noord-Holland een spannende zoektocht naar deze vliegende zoogdieren. Zodra de zon ondergaat ontwaken de vleermuizen en benutten zij de prachtige lanen en waterpartijen in Bennebroekbos om te jagen.

Vleermuizen vliegen schijnbaar zonder geluid te maken, maar met de batdetector van de gids kun je ze toch te horen krijgen. Iedere soort maakt een eigen geluid en zo kom je te weten welke soorten hier rondvliegen. Met wat geluk krijg je ze te zien in het licht van de lamp van de gids.

In verband met corona wordt er in een kleine groep van maximaal 10 personen gewandeld. Wil je graag mee, meld je dan nu aan! Reserveren is verplicht, het is NIET mogelijk om ter plekke aan te sluiten.

Info
Wanneer: zaterdag 29 augustus 2020 van 21.00 tot 22.30 uur
Vertrekpunt: Parkeerterrein bij Speeltuin Linnaeushof, Glipperweg 4c, 2104 AK,
op de grens van Heemstede en Bennebroek
Kosten: € 7,- en € 3,- voor kinderen tot 12 jaar. Beschermers € 4,- en € 2,- voor hun kinderen tot 12 jaar.
Reserveren: www.gaatumee.nl

- Advertentie -
Vorig artikelOV-reiziger Haarlem-IJmond geeft de bus een 7,9
Volgend artikelIntroductieweek Inholland Haarlem: gevarieerd online programma
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.