Twee aanhoudingen na vondst lichaam Mooie Nel

1

Op dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

Mocht u informatie hebben over de dood van Gregori Maduro of beschikt u over andere informatie die mogelijk interessant kan zijn voor het onderzoek en heeft u deze nog niet gedeeld met de politie? Neem dan alsnog contact op met het onderzoeksteam via telefoonnummer 0900-8844. Deelt u de informatie liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelProgramma Filmschuur week 38 – 2020
Volgend artikelMulticopy biedt ondernemers Verscheurkalender 2020 aan
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

1 REACTIE

Comments are closed.