Overval op T-Mobile winkel Schalkwijk [UPDATE]

0

Op vrijdagmorgen, 04-12-2020, is rond 10.30 uur de T-Mobile winkel in Centrum Schalkwijk overvallen.

Ter plaatse bleek dat twee mannen de telefoonwinkel waren binnengekomen. Zij droegen gezichtsbedekking en waren in het zwart gekleed. De mannen bedreigden het personeel met een (mogelijk) vuurwapen en eisten telefoons.

Na de overval gingen de mannen er rennend vandoor in de richting van de Laan van Osnabrück. In deze omgeving zijn zij vermoedelijk op een scooter gestapt.

Bij de overval raakte niemand gewond.

Een politie helikopter was opgeroepen om naar de twee daders te zoeken. Ook is er de hele morgen gezocht door verschillende politie voertuigen in de Europawijk. De Wenenstraat werd afgesloten in verband met sporenonderzoek.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van de gewapende overval op de telefoonwinkel aan de Rivieradreef in Haarlem. Met name klanten die in de winkel aanwezig waren en de winkel uit zijn gevlucht en personen die na de overval nog een stuk achter de verdachten zijn aangerend.

Getuigen kunnen zich melden op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

- Advertentie -
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)