Met de Bibliotheek Gedichtenservice verras je jouw dierbaren

Laat een kerstgedichtje op maat maken

0

Geen grote familiediners bij de kerstboom dit jaar. Wil je jouw familie en vrienden toch verrassen? Vraag een kerstgedichtje aan bij de Bibliotheek Gedichtenservice en laat jouw liefsten weten dat je aan hen denkt.

De feestdagen brengen we dit jaar noodgedwongen in kleine kring door. Een geluk bij een ongeluk: je kunt dat strakke pak of die net iets te krappe feestjurk in de kast laten hangen. Niets fijners dan met warme sloffen en ‘onesie’ aan de kerstdis zitten. Wil je jouw familie en vrienden laten weten dat je aan hen denkt? Vraag een kerstgedichtje aan bij de Bibliotheek Gedichtenservice!

Hoe werkt het?
Wil jij iemand verrassen met een kerstgedichtje? Vul dan gauw een verzoekje in via het aanvraagformulier op onze website: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/over-ons/nieuwsoverzicht/bibliotheek-gedichtenservice.html.

Huisdichter Mike Warners van de Bibliotheek Gedichtenservice schrijft het gedichtje op een digitale kerstkaart. De digitale kerstkaart kun je vervolgens zelf per WhatsApp of mail versturen aan jouw vriend, zus, oom, buuf of collega.

De Kerstgedichtenservice is actief tot en met 24 december.

Info
de Bibliotheek Zuid-Kennemerland | Kerstgedichtenservice
Tot en met 24 december | Online | Gratis

- Advertentie -