Haal Museum Haarlem in huis met een kwartetspel

straks in de museumwinkel, nu al online te bestellen

0

Nog even en dan zijn we weer open. Intussen heeft Museum Haarlem niet stilgezeten en met zoveel beroemde Haarlemmers kon het niet uitblijven: ons eigen kwartetspel!

Verzamel verzetshelden als Hannie en Freddie, schrijvers uit onze eigen stad, waaronder good old Bomans, en grote ondernemers van weleer. Zo hadden wij onze eigen chocoladefabriek en knappe koppen als een ‘Spin doctor’ die, met fabrieken in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten, zijn tijd ver vooruit vloog. En wat dacht u van bijzondere buitenbeentjes als Malle Babbe? (zonder blond schuimend bier).

Wist u eigenlijk dat Zocher niet alleen een bar&kitchen is? En dat de grondlegger van Teylers Museum een van de vele Haarlemse weldoeners was aan wie het Teylers Hofje bestaansrecht ontleent? Er is zelfs een categorie drukkersstad bij elkaar te kwartetten, hoe kan het ook anders met diverse Haarlemse grootheden die letterlijk hun stempel drukten op de stad.

Allemaal Haarlemmers!
Naast een leuk gezelschapsspel weet u ook weer naar wie onze straten zijn vernoemd als u door Haarlem fietst. En wees gerust, met de gelande lente en de schaatsen weer in het vet zijn wij de koningin van Calgary niet vergeten. Bij de sporthelden: onze levende legende!

Speel het spel en bestel snel via de website van Museum Haarlem. En graag tot binnenkort!

Museum Haarlem
Het museum bevindt zich in het winkelhart van historisch Haarlem, aan het Groot Heiligland 47, 2011 EP Haarlem. Openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag en maandag 12.00-17.00 uur.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelNoMorePlastic doneert opnieuw mooi bedrag aan de Plastic Soup Foundation
Volgend artikelHet wijkcentrum: een plek om je terug te trekken
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.