Jim uit Haarlem schittert in Oranje-commercial van Aldi

0

Vanaf maandag 17 mei juicht ALDI-medewerker Jim uit Haarlem erop los samen met andere collega’s in de allereerste Oranje-commercial van ALDI in Nederland. Het is een primeur dat medewerkers de hoofdrol spelen in een televisiecommercial van de discounter.

Toen Jim de oproep zag om mee te doen, vond hij het grappig, maar niks voor hem. Zijn filiaalleider wist hem toch over te halen en daar is Jim wel blij om: “Mij in de rust van bijvoorbeeld Nederland-Oekraïne zien, dat zou natuurlijk komisch zijn!

ALDI-sterren op de buis
Nadat de discounter in september vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis op TV in Nederland te zien was met de merkcampagne ‘Natuurlijk wel. ALDI’, is het niet meer stil gebleven. Een commercial voor de feestdagen en voor Pasen? Natuurlijk wel! En nu weer een unicum: de allereerste Oranje-commercial met in de hoofdrol medewerkers van ALDI.

Samen op de banken voor Oranje
Het was voor ALDI direct duidelijk wie er de hoofdrol in de nieuwste commercial zouden spelen: “Met deze Oranje-commercial dragen we het wij-gevoel uit dat heerst in het land wanneer Nederland massaal achter Oranje staat. Juist dát gevoel is er altijd bij medewerkers van ALDI. We zijn trots om samen voor ALDI te werken. Dat is nu ook te zien in deze nieuwe tv-commercial,” aldus Luca Bade, Marketing Manager Campagnes bij ALDI in Nederland. Collega’s uit het hele land werden opgeroepen om te figureren en na een heuse auditie zijn vanaf 17 mei elf ALDI-kanjers op de buis te zien in de Oranje-commercial ‘Samen op de banken voor Oranje? Natuurlijk wel!’

Eén groot Oranje-feest
Op de set werd alles uit de kast gehaald om er één groot Oranje-feest van te maken. Van de lekkerste hapjes en drankjes tot te gekke outfits, pruiken en schmink. Zal hij in zijn Oranje-outfit straks herkend worden? “Ik zou het geweldig vinden als klanten mij zullen herkennen en hierdoor natuurlijk nog vaker langs zullen komen!” zegt Jim trots.


 

 

- Advertentie -
Vorig artikelAkkoord in Haarlem over bouw 1150 appartementen Centrum Schalkwijk
Volgend artikelGratis loopbaanbegeleiding op maat bij (dreigend) verlies van werk
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.