De Bibliotheek biedt hulp bij de afspraak voor de coronaprik

0

Heb je een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Maak dan gebruik van het corona-spreekuur van de Bibliotheek.

Er is een telefonisch corona-spreekuur en een spreekuur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Je kunt daar iedere maandag van 10:00 tot 12:00 uur en iedere donderdag van 14:00 tot 16:00 uur je vragen stellen. Houd de brief van de GGD en een identiteitsbewijs bij de hand of neem deze mee.

Het telefoonnummer is: 023 – 511 54 10.
Het adres van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk is: Fie Carelsenplein 2 in Haarlem.

Je kunt ook een afspraak maken buiten deze spreekuren om. Loop even binnen bij de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk tijdens de fullservice-uren en vraag het een bibliotheekmedewerker.

Liever appen of mailen?
Wil je jouw vraag liever in een appje sturen? Dat kan ook! Stuur je bericht met WhatsApp naar: 06 – 826 720 85 of 06 – 306 599 59. Of stuur een mail naar: nl@bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Meer informatie en de openingstijden van de Bibliotheek vind je op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Wij helpen je graag verder!

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelEen bekend gezicht in Haarlem-Oost
Volgend artikelAuteur Erna Sassen in Schrijvers op zondag
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.