Gorillas opent in Haarlem en brengt boodschappen en verse producten binnen 10 minuten bij je thuis

In de boodschappen-app kunnen gebruikers kiezen uit meer dan 2000 producten die binnen 10 minuten worden bezorgd.

0

Gorillas lanceert haar thuisbezorgdienst onder andere in de wijken Centrum, Bosch & Vaart, Koninginnebuurt, en de Leidsebuurt Gebruikers van de app kunnen kiezen uit een assortiment van meer dan 2.000 producten tegen supermarktprijzen zoals verse groente en fruit, lokale producten en de bekende merken.

Gorillas bezorgt jouw boodschappen binnen 10 minuten
Vandaag opent on-demand delivery startup Gorillas haar eerste warehouse in Haarlem. De wijken Centrum, Bosch & Vaart, Koninginnebuurt en de Leidsebuurt kunnen als eerste gebruikmaken van de bezorgdienst. Gorillas bezorgt binnen 10 minuten de bestelling op elke gewenste locatie binnen het bezorggebied. Of dat nu thuis is, op kantoor, bij een vriend of in het park. De Berlijnse startup is in Nederland al actief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en Groningen.

Gebruikers in de wijken Centrum, Bosch & Vaart, Koninginnebuurt, en de Leidsebuurt in Haarlem hebben met de app van Gorillas toegang tot meer dan 2.000 veelgebruikte artikelen tegen retailprijzen. Het bezorgtarief is € 1,80 waarvoor boodschappen overal binnen het bezorggebied afgeleverd worden.

We zien in de markt een groeiende behoefte naar flexibiliteit en eerlijke en verse producten. We zijn er dan ook van overtuigd dat Gorillas snel de go-to oplossing zal worden voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen in Haarlem,” voorspelt Luc van Emmerik, general manager Benelux van Gorillas. “Om dit te bereiken werken we nauw samen met lokale leveranciers. Tegelijkertijd proberen we voor de lokale en ambachtelijke bedrijven ook nieuwe bronnen van inkomsten te creëren door ze dit nieuwe distributiekanaal aan te bieden. Zo verkopen we in Haarlem bijvoorbeeld Jopen bier. Op die manier bieden wij onze klanten de kans om de bedrijven in hun lokale omgeving te steunen.

Gorillas in Nederland en de rest van de wereld
Gorillas is al aanwezig in de steden Parijs, Amsterdam, Londen, Berlijn en München. Binnen Nederland is Gorillas naast Amsterdam ook actief in Leiden, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Groningen en nu ook Haarlem. In iets meer dan tien maanden heeft Gorillas meer dan 60 warehouses gebouwd.

Over Gorillas
Gorillas, opgericht door CEO Kağan Sümer, bouwt een infrastructuur voor de snelste thuisbezorgdienst van essentiële menselijke behoeften. De on-demand delivery startup brengt binnen tien minuten de bestelde producten naar de gewenste locatie van de gebruiker. Gebruikers van de Gorillas-app krijgen tegen retailprijzen toegang tot meer dan 2.000 essentiële producten, voor een bezorgtarief van 1,80 euro. Door het ontwrichten van de winkel- en supply chain-ervaring van traditioneel trage en stugge retailbedrijven, wil Gorillas vorm geven aan nieuw soort consumentengedrag als het gaat om boodschappen doen: Need-Order-Get.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikel“Mama, gaan we buitenspelen?” Linnaeushof gaat weer open!
Volgend artikelHoera! De Bibliotheek is weer open
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.