Sico Vox brengt samen met Donny Duardo twee genres bij elkaar in nieuwe track ‘Dimelo’

0

De Diemense Sico Voswijk (22) alias Sico Vox, bracht op vrijdag 23 april samen met de Haarlemse Randy Verbaas (23) alias Donny Duardo hun nieuwste track uit, genaamd ‘Dimelo’. De twee Urban producers hebben elkaar online leren kennen, maar per toeval verbleven ze tijdens hun vakantie in Spanje tegelijkertijd in hetzelfde resort. Vanaf dat moment is de samenwerking ontstaan. Sico Vox en Donny Duardo releasen nu hun tweede track samen en zorgen daarbij voor een verrassende fusion tussen de genres Pop en Moombahton.

Deze spaanstalige zomerse track lag al sinds 2018 op de plank bij Donny Duardo. Nadat hij een teaser op Instagram had gepost, kreeg hij vele enthousiaste reacties om het nummer te releasen. Ondanks het enthousiasme van zijn volgers, was het er niet van gekomen om ‘Dimelo’ ook daadwerkelijk uit te brengen. Totdat Sico Vox een paar maanden geleden het zetje voor de release heeft gegeven om zo zijn ‘saus’ eraan toe te voegen en de track te masteren.

Met de stevige ritmische drums komt het genre Moombahton sterk naar voren. Daar tegenover staat de herhalende melodie en het catchy refrein wat onder Popmuziek valt. Deze combinatie van elementen zorgt voor een nummer waar je niet alleen heerlijk op kunt dansen, maar door de pakkende melodie en tekst is het ook nog eens een echte meezinger. Zo hebben Donny Duardo en Sico Vox misschien wel een nieuw genre op de markt gebracht. Nu is het tijd dat de clubs weer openen, zodat iedereen kan genieten van deze geweldige mix!

‘Dimelo’ is via de volgende link te beluisteren op Spotify:
open.spotify.com.

De producers zitten na de release van ‘Dimelo’ zeker niet stil. Sico Vox brengt namelijk op vrijdag 21 mei alweer zijn volgende track ‘Dat She Like’ uit, die via de volgende link te pre-saven is: found.ee/leftsidemestiicsicovox_datshelike-1.


 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelOmgevingsvisie Haarlem 2045
Volgend artikel“Mama, gaan we buitenspelen?” Linnaeushof gaat weer open!
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.