Aanhouding na vernielen ramen in centrum van Haarlem

0

Een 25-jarige Haarlemmer is maandagavond laat in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van het vernielen van de ramen van 9 winkels.

De politie kreeg een melding dat een man met een steen een raam in de Barteljorisstraat ingooide. Op grond van het opgegeven signalement werd een man aangehouden op de Kruisstraat welke voldeed aan het opgegeven signalement. Hij was onder invloed en zeer agressief en is aangehouden voor vernieling.

Bij nader onderzoek bleken er ramen te zijn ingegooid op de Kruisstraat, de Barteljorisstraat, de Grote Houtstraat en het Houtplein.

Getuigen worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844.


 

 

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelStedenband Haarlem-Mutare doet mee aan internationale fotowedstrijd
Volgend artikelInbraken dalen spectaculair, maar die in auto’s en schuurtjes nemen toe
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.