Yarden Crematorium Haarlem beste crematorium

Waarderingsprijs voor gastvrijheid, klanttevredenheid en professionaliteit

0

Uitvaartorganisatie Yarden reikte op 13 juli voor de achtste keer de Star Award uit aan het beste Yarden crematorium van Nederland. Het Yarden Crematorium van Haarlem sleepte daarbij de hoofdprijs in de wacht. Alle Yarden-crematoria werden beoordeeld op thema’s als gastvrijheid, klanttevredenheid en professionaliteit. Het yardenhuis van Venlo ontving de tweede prijs.

Topprestatie
Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, bezocht de genomineerde locaties om te bepalen wie zich het beste Yarden crematorium van Nederland mag noemen. “Beide locaties komen in aanmerking voor deze titel en leveren iedere dag weer topprestaties om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ze dragen zorg voor het best mogelijke afscheid voor iedereen. Met hun teams zorgen zij dat op hoog niveau aan de verwachtingen wordt voldaan. Ik ben dan ook ontzettend trots,” aldus Sabrina Franken.

Teamwork
Het Yarden Crematorium Haarlem scoort hoog als het gaat om klantbeleving en klanttevredenheid. De medewerkers werken vol trots en gaan voor de volle 100% voor klanttevredenheid. Dat kun je zien, horen en voelen als je op locatie bent. Locatiemanager Floris Jansen is trots op zijn team: “Het winnen van de Star Award bevestigt het succes van het team en de weg die we gaan. Elke dag opnieuw ontvangen we nabestaanden en onze klanten gastvrij en op professionele wijze en bieden we een helpende hand in het meedenken en realiseren van alle uitvaartwensen. Dit doen we met plezier, goede onderlinge samenwerking en met name een grote betrokkenheid.

Klanttevredenheid op één
Het afgelopen kalenderjaar werden alle crematoria van Yarden beoordeeld op de thema’s die Yarden hoog in het vaandel heeft staan, waaronder klanttevredenheid, innovatie en samenwerking. Mede door het inzetten van een interne kwaliteitsaudit als de Star Award waarborgt Yarden de dienstverlenende kwaliteiten op al haar locaties.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.


 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelEerder huurtoeslag gekregen? Check of je weer recht hebt
Volgend artikelYB – nieuwe naam past beter bij nóg grotere ambities
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.