Boekpresentatie: Een stripboek over kanker: ‘Dingen die erger zijn’

0

Op dinsdag 19 april om 19:30 uur komen auteurs Anneloor van Heemstra en Lenneke Hoope vertellen over hun boek Dingen die erger zijn in Inloophuis Kennemerland. ‘Dingen die erger zijn’ is een aangrijpend, grappig en eerlijk stripboek over het jaar waarin de 37-jarige Lenneke werd behandeld voor borstkanker. De tekeningen, gemaakt door haar vriendin Anneloor, kaarten kwesties aan die veel kankerpatiënten tegenkomen: de medische mallemolen, merkwaardige reacties en adviezen, maar ook het omgaan met allesomvattende angst en het oppakken van je leven als de behandeling klaar is.

Het boek heeft al veel aandacht gekregen in de landelijke media, onder andere Jan Magazine, de Volkskrant en Dagblad Trouw besteedden aandacht aan Dingen die erger zijn.
Tijdens de bijeenkomst in Inloophuis Kennemerland nemen Anneloor en Lenneke je mee in het maakproces van dit bijzondere boek.

Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom, samen met partner, vriend(in) of familie. Het wordt een mooie avond met lotgenoten, naasten en andere geïnteresseerden.

Locatie: Inloophuis Kennemerland, locatie Santpoort Noord. Adres: Wulverderlaan 51, 2071 BH. Er zijn geen kosten aan verbonden aan een bezoek van het inloophuis.

Meld je aan bij één van de gastvrouwen in het inloophuis in Haarlem Schalkwijk, Santpoort Noord of Heemskerk. Mailen of bellen kan ook: info@inloophuiskennemerland.nl of (023) 888 53 67 op een dinsdag, woensdag of vrijdag.

 

 

 

- Advertentie -