Broodfonds: informatieavond Haarlem

0
Bread Baked Food Loaf  - congerdesign / Pixabay
congerdesign / Pixabay

Het Broodfonds is een succes door heel Nederland. In zo’n collectief spreken zelfstandigen af om elkaar te steunen bij arbeidsongeschiktheid. Het is een sociaal vangnet voor en door ondernemers. De Broodfondsen bestaan nu zestien jaar. Met landelijk al 623 groepen waar 28.350 ondernemers aan meedoen. Voor ondernemers uit de omgeving van Haarlem is er een informatieavond op 25 april a.s.

Veel ondernemers hebben geen financieel vangnet als zij arbeidsongeschikt worden. Als oplossing ontwikkelde een groep ondernemers het Broodfonds. In een Broodfonds kennen en vertrouwen de deelnemers elkaar. Iedereen die meedoet stort maandelijks een bedrag op een eigen rekening, wordt iemand arbeidsongeschikt dan ontvangt diegene van iedereen een bedrag om van te leven.

Hoe het werkt
Het Broodfonds is er voor alle soorten ondernemers, zowel zzp’ers als zelfstandigen met een BV of VOF. De maximaal vijftig deelnemers leggen geld in op individuele rekeningen. Zodra een van hen arbeidsongeschikt raakt, krijgt die van de anderen tijdelijk financiële steun.

Broodfonds informatieavond Haarlem
De avond is voor mensen die een groep zoeken om bij aan te sluiten of zelf een Broodfonds willen starten. U krijgt uitleg en antwoord op vragen. Een kort filmpje met uitleg staat op de site www.broodfonds.nl.

tijdstip: maandag 25 april 2022 (19.00 uur inloop) start 19.30 uur
locatie: De Zoete Inval, Haarlemmerstraatweg 183, 2065 AE Haarlemmerliede

entree: aanmelden vooraf via de website.

Het laatste #broodfonds nieuws staat op www.broodfonds.nl, twitter.com en www.facebook.com.


 

 

 

- Advertentie -