Walking Football jubileumwedstrijd 125 jaar HFC EDO

0

Ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van HFC EDO spelen de senioren van HFC EDO op 13 april 2022 een Walking Football wedstrijd tegen Telstar. De wedstrijd begint om 11.00 uur op het terrein van HFC EDO. Na afloop wordt er voor de deelnemers een uitgebreide lunch geserveerd.

Walking Football is gezond bewegen voor oudere voetballers (60-plussers) gecombineerd met veel gezelligheid. Voordat de training wordt gestart is er eerst tijd voor koffie en wordt oa het (club)leven even door genomen; welke uitnodigingen voor toernooien zijn er en lief en leed wordt gedeeld.

Wandelen
De voormalige snoeiharde verdedigers en de ooit zo snelle behendige aanvallers van HFC EDO wandelen zich enthousiast in het zweet. Om na een uurtje trainen weer als jonge honden (verbaal) uit te blinken tijdens de nazit. Sterke verhalen over bijzondere acties en doelpunten zijn onderwerp van gesprek.

Beleving
De trainingen bestaan grotendeels uit onderlinge partijtjes, waarbij flitsende acties zeldzamer zijn dan ijsberen in de Sahara. De verbindingslijnen van het hoofd naar de benen zijn immers aan slijtage onderhevig. Maar de stemming is prima. De gróótste winst is dat het onbeschrijfelijk mooie kleedkamergevoel weer volledig terug is.

Aantal leden
Inmiddels bestaat de selectie van de Walking Football uit meer dan 20 man. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden of informatie krijgen door een e-mail te sturen naar Ron van Nimwegen, rvannimwegen@hotmail.com.


 

 

 

- Advertentie -