Blaudzun in Patronaat

0

Blaudzun keert deze maanden terug op het podium, bijna drie jaar na het uitkomen van zijn gelauwerde album Promises of No Man’s Land. Hard aan het werk in diverse studio’s betitelt hij de komende release als a work in progress – “en dat blijft het tot de hele tour achter de rug is”. De nieuwe plaat zal komend voorjaar worden uitgebracht, maar we kunnen bij dit concert alvast de nodige sluiertipjes verwachten!

In het voorprogramma van deze gelauwerde Edison-winnaar staat Jeangu Macrooy. Zijn interesse in muziek ontstond op jonge leeftijd in zijn homeland Suriname, wat hij gevolg gaf met een studie aan het conservatorium aldaar. Na verloop van tijd besloot Jeangu zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Er ontstond een samenwerking met producer Perquisite, en in december 2015 werd hij getekend bij Unexpected Records. In april 2016 werd Jeangu Macrooy bekroond als 3FM Serious Talent én presenteerde hij zijn debuut EP ‘Brave Enough’, waarop zijn bijzondere stem(bereik) en persoonlijke liedjes centraal staan. Deze zomer was hij met zijn 4-koppige band op diverse festivals te zien zijn, terwijl hij in het najaar met de Popronde door het land trok. Eigenlijk best een mooie bouble-bill, dezde avond!

Info
Do 15-12-2016 | PATRONAAT | Zaal open 19.30 u – Aanvang 20.00 u | 20,-
Blaudzun, supporting act: Jeangu Macrooy