Oproep: trouwfoto’s voor expositie

0

Of het nu een dag met koetsen, duiven en een groot feest was of juist klein en intiem, de trouwdag is voor veel mensen een bijzondere dag. Heeft u trouwfoto’s van uzelf, uw ouders, grootouders of andere familieleden? En vindt u het leuk om deze aan anderen te laten zien?

Lever uw foto’s het liefst digitaal in vóór 20 december bij Monique de Jong via monique.de.jong@bibliotheekzuidkennemerland.nl. Wilt u hierbij de namen, trouwdatum en locatie/plaats vermelden? Heeft u de foto’s niet digitaal. Geen probleem! U kunt deze ook afgeven bij de klantenservice in een van onze vestigingen, wij scannen de foto’s dan voor u. De foto’s kunnen weer afgehaald worden bij de klantenservice vanaf 1 februari.

Zo zijn we getrouwd
In de Bibliotheek Haarlem Centrum start op 14 februari – Valentijnsdag – een speciale trouwexpositie. De aangeleverde foto’s worden geplaatst op grote tablets (multitouchtafels) in de Bibliotheek Haarlem Centrum, Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en Hillegom. Op die manier kunt u bladeren (swipen) en alle afbeeldingen bekijken en de bijbehorende informatie lezen.