RUIG in de meivakantie, spelen & ontdekken in Caprera Wandelpark op 6 mei

0

Tijdens de meivakantie introduceren RUIG & Caprera de RUIG-dag. Deze eerste editie zal worden gehouden in het Caprera Wandelpark. RUIG is een initiatief van Scopo Atletico, waarbij kinderen (4-12 jaar) avontuurlijk & spelenderwijs de natuur ontdekken. Buitenspelen in optima forma.

Klauteren, ontdekken en leren over natuur en milieu
RUIG biedt tegengas in tijden van iPads, prestatiedrang en het obsessief vermijden van risico’s. We bieden kinderen de ruimte om spelenderwijs hun eigen grenzen te onderzoeken, te fantaseren en zelf risico’s in te schatten. Buitenspelen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

Wat is er als kind leuker dan buitenspelen? Het kan bij RUIG. Wij nemen de kinderen mee de natuur in om avontuurlijk te spelen onder begeleiding.

Caprera Wandelpark als nieuwe locatie
RUIG is op dit moment actief in de Kennemerduinen en wordt uitgebreid met partner Caprera. Het programma speelt zich af in het Wandelpark.

Onderstaand alle details:
Datum: Vrijdag 6 meiRuig
Tijden: 10:00-15:00
Adres: Hoge Duin & Daalseweg 2, Bloemendaal

Voor lunch en tussendoortjes wordt gezorgd. Deze RUIG dag editie staat in het teken van PASEN. Neem daarom ook je beste spoorzoeker vriendjes en vriendinnetjes mee.

De inschrijvingen voor de RUIG dag zijn geopend via: www.ruig-haarlem.nl.

 

 

 

- Advertentie -