Lentemarkt in Nelson Mandelapark met muziek en diverse activiteiten

0

Ken jij buurthuis de Fjord in Haarlem-Noord al? Woensdag 25 mei 2022 viert De Fjord groot feest en iedereen is uitgenodigd! Vanaf 15.00 tot 20.00 uur worden er allerlei leuke activiteiten in het Nelson Mandelapark georganiseerd. Er is muziek, sport en spel, maar er zijn ook diverse marktkramen en kinderactiviteiten. Alle activiteiten zijn gratis. Zien we je daar?

Kom kijken naar de feestelijke opening van Nelsons KinderzwerfboekenStation of ruil een spelletje bij de Speel-o-theek. Slenter over de lentemarkt langs de kramen met zelfgemaakte spullen, planten en stekjes of dans en luister mee naar de verschillende optredens. Ga in gesprek met ambtenaren en opbouwwerkers over de ontwikkelingen in de wijk en initiatieven op het gebied van vergroening en leefbaarheid. Kom koekhappen en spijkerpoepen, laat je schminken of geniet van een hapje en drankje op ons terras.

Om iedereen een goed beeld te geven van wat een mooie toevoeging de freerunsport aan het straatbeeld in Haarlem is, wordt er van 16.00 tot 18.00 uur een freerunclinic gegeven in het park, de locatie waar het toekomstige tijdelijke freerunpark komt te staan.

Ook jullie ideeën zijn welkom! Kan jouw huisdier een gaaf trucje? Kan je goochelen? Bak je graag taarten en wil je die laten proeven? Of wil je ook een kraam huren? Laat het dan weten en breng samen met ons het Nelson Mandelapark tot leven!


 

 

- Advertentie -