Wandel mee door de schemer op buitenplaats Leyduin bij Vogelenzang

0

Ga op zaterdagavond 28 mei met de boswachter van Landschap Noord-Holland op stap terwijl de avond valt. Wandelend tussen de eeuwenoude bomen en gebouwen zie je de zon ondergaan en merk je dat de stilte intenser wordt.

Een bijzondere ervaring
Leyduin met z’n eeuwenoude bomen en gebouwen is een schitterende plek om te wandelen. De zon gaat onder en de stilte wordt intens. Misschien hoor je het ritselen van een ree op zoek naar voedsel of de roep van een uil. Je zult merken dat er in het donker meer te zien is dan je denkt… Een bijzonder ervaring. Neem je beste vriend of vriendin, partner of collega mee het bos in.

Info
Verzamelen op de parkeerplaats van buitebnplaats Leyduin, op de grens van Vogelenzang en Heemstede.
Wanneer: zaterdag 28 mei 2022 van 21:30 tot 23:00 uur.
Waar: Buitenplaats Leyduin; Infocentrum De Kakelye – Woestduinweg 4 – 2114 BG Vogelenzang

Zin om mee te gaan? Aanmelden op www.gaatumee.nl.

 

 

 

- Advertentie -