Provincie Noord-Holland kiest met Innovatiefestival voor Cupola XS

0

Op 27 oktober 2022 vindt het 2e Innovatiefestival Noord-Holland plaats. De locatie: Cupola XS, het begin dit jaar geopende kennis- en innovatiecentrum voor het MKB, in de voormalige Haarlemse koepelgevangenis.

2019 duizend bezoekers
Valerie Vallenduuk, directeur van Innovate Today, partner bij PIM Noord-Holland en bedenker van het Innovatiefestival: “Doelgroepen van het festival zijn ondernemers, beleidsmakers en eigenlijk iedereen die beroepsmatig bezig is met innovatie. Het is fantastisch dat we dit jaar eindelijk de tweede editie kunnen organiseren, na de succesvolle eerste editie van 2019 met circa 1000 bezoekers. Met dit evenement wil de Provincie Noord-Holland ondernemers inspireren om ook aan de slag te gaan met innovatieve projecten.

Presentatie meest innovatieve initiatieven
In oktober worden op het festival de meest spraakmakende innovaties en initiatieven uit de provincie van de afgelopen tijd gepresenteerd en uitgelicht. Het innovatief vermogen in de provincie is groot. Er worden bouwstenen gemaakt van restafval, er wordt duurzaam verf geproduceerd, er wordt energie opgewekt uit golven in de Noordzee en nog veel meer.

Initiatief provincie Noord-Holland
Het Innovatiefestival is een initiatief van de provincie Noord-Holland, georganiseerd door de teams van het Programma Investeringsgereed Innovatief MKB Noord-Holland (PIM) en versnellingsprogramma GO!-NH.


 

 

 

- Advertentie -