ZomerVISkaravaan komt in Haarlem

0
Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan. Fotografie: Sander Boer.
Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan. Fotografie: Sander Boer.

Ben jij gek van sportvissen, niet ouder dan 14 jaar en wil je daar meer over weten? In samenwerking met HSV Haarlem wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op zaterdag 23 juli aan de Vijver Burgemeester Reinaldapark, Prins Bernardlaan te Haarlem. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Het JeugdVISevent duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Over de ZomerVISkaravaan
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere ééndaagse VIS-events plaats. Op ieder event worden diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vissentuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets en zelf een visje vangen!

Zelf vissen!
Onder begeleiding van VISmeesters en VISjuffen vissen de kinderen ook zélf!
Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel!

Inschrijven vol=vol
Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle JeugdVISevents is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

 

 

 

 

- Advertentie -