Haarlemse Muggenronde 63e editie met prijsuitreiking

0

Van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 augustus was de 63e Haarlemse Muggenronde. De Muggenronde is een Haarlems fietsevenement voor de kinderen van Haarlem en omstreken. Je mag gratis meedoen op je stadsfiets, mountainbike, BMX, racefiets.. kortom, op elke fiets, als hij maar veilig is.

Start en finish van de Haarlemse Muggenronde 2022 op Saxenburg
Al meer dan 60 jaar organiseren vrijwilligers de Haarlemse Muggenronde waarbij voor kinderen tussen 9 en 15 jaar oud gedurende 4 dagen in de zomervakantie verschillende fiets wedstrijden en activiteiten worden gehouden. Lokale bedrijven ondersteunen dit evenement waardoor deelname gratis is. Deze editie had de Muggenronde een nieuwe thuisbasis als vertrek- en eindpunt bij Hockeyclub HMHC Saxenburg aan de Boerhaavelaan 47 in Haarlem.

Winnaars 2022
Winnaars van deze drieënzestigste editie zijn Julia Smit en Thomas Monkelbaan en gingen met de gele trui naar huis. De bollen zijn: Pien Rozenburg, Lieke van der Meer, Evie Ruissen, Evie Canne Boorsma, Koen van der Meer, Finn Smith, Tim van Heerden en Ilay van der Kraan. De editie was voor de 55 deelnemers mede door de goede organisatie en het mooie weer een groot succes.

Een reportage van Foto Ad Schaap.

 

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie