Op maandag 30 januari 2023, rond 16.00 uur, is geprobeerd een 33-jarige man uit Haarlem te beroven op het Stationsplein.

De man had via een verkoopplatform een afspraak gemaakt om hier zijn horloge te verkopen. De koper wilde het horloge zonder te betalen meenemen en dreigt daarbij met wapens. Hierop ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer lichtgewond is geraakt. De koper vluchtte te voet weg en liet het horloge achter.

Signalement

  • Man
  • Leeftijd tussen de 25 en 30 jaar oud
  • Licht getinte huidskleur
  • Zwarte haarkleur
  • Droeg donkere kleding met een zwarte pet

Getuigen
Herkent u de verdachte of zag u maandag rond 16.00 uur iets opvallends in de omgeving van het Stationsplein? Beschikt u over camerabeelden waar wij mogelijk wat aan hebben? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -