Valentijnconcert Diamond Baritones erg gewild

0
Diamond Baritones Postcard
Diamond Baritones Postcard

Velserbroekse bariton Jop van Gennip treedt met zijn muzikale trio The Diamond Baritones op in het Rosenstock-Huessy Huis in Haarlem. Bekend van zijn optredens bij André Rieu en Francis van Broekhoven, ziet Jop nu een droom in vervulling gaan; zijn eerste eigen concert. Het eerste Valentijnconcert van The Diamond Baritones op 11 februari was zo snel uitverkocht dat er besloten werd een extra matinee in te plannen op zondagmiddag 19 februari.

The Diamond Baritones bestaat naast Jop van Gennip uit de Amerikanen Galen Dole (Seattle) en Kyle Bejnerowicz (Connecticut). De drie baritons kennen elkaar van hun optredens met André Rieu op het Vrijthof. Hun stemmen pasten daar zo goed bij elkaar, dat al snel besloten werd een aantal nummers uit te zoeken waarin hun kwaliteiten goed tot hun recht komen. Inmiddels staan er een flink aantal concerten op stapel in Nederland en buitenland, waaronder twee in Haarlem op 11 en 19 februari.

Van André Rieu tot Francis van Broekhuizen
Jop van Gennip is in de regio bekend met zijn Aria’s aan de Deur. Een privé, soloconcert tijdens de diverse lockdowns. Gelukkig was 2022 een erg belangrijk jaar voor hem. Naast zijn optredens in het concert van André Rieu, stond hij in producties met Het Metropoolorkest in Ahoy, De Nationale Operette, Opera Zuid en Het Concertgebouwconcert. Als zanger in de vrolijke kerstshow van Francis van Broekhuizen in de Beurs van Berlage sloot hij het jaar af.

Uitverkocht, dus extra speeldatum
Het Valentijnconcert heeft een gevarieerd programma en wordt een liefdevolle, muzikale reis met nummers van Queen tot Boudewijn de Groot. En uiteraard opera. Dit alles onder de muzikale leiding van Gonzalo Alvarez Perez. Omdat het optreden op 11 februari al snel was uitverkocht heeft het trio besloten een extra matineeconcert te boeken op 19 februari.
The Diamond Baritones – Valentijnconcert op 11 (uitverkocht) en matinee op 19 februari (15.00 uur) in de concertzaal van het Rosenstock-Huessy Huis, Hagestraat 10, 2011 CV Haarlem.

Kaarten via www.diamondbaritones.com.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -