Haarlem Blues Club: The Cinelli Brothers (IBC Memphis finalisten)

0

De eerstvolgende editie van Haarlem Blues Club is op zaterdag 18 februari 2023 met sinds 29 januari j.l. finalisten van de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis, Tennessee: The Cinelli Brothers. Deze rasmuzikanten gaan ook Engeland nog vertegenwoordigen bij de European Blues Challenge in Polen, begin juni 2023.

Laat je niet misleiden door hun jonge leeftijd; deze gasten rocken jullie avond uit als geen ander. De band is geformeerd rondom de twee gebroeders Marco en Alessandro Cinelli, afkomstig uit Latina, Italië. Hun vader Domenico, gitarist en groot muziekliefhebber, zag er persoonlijk op toe dat muziek zijn zoons met de spreekwoordelijke paplepel werd ingegoten.

Na hun hele jeugd lang met vinyl platen te hebben meegespeeld, zijn ze vanaf 2017 weer regelmatig samen op het podium te vinden en hebben ze sindsdien een te gekke band gevormd met Tom Julian-Jones (zang, harmonica en gitaar) en Stephen Giry (bas, gitaar en zang). Marco zingt ook fantastisch, speelt gitaar en soms bas. Alessandro is een drummer die in Engeland zijn gelijke niet kent en draagt de band op met ziel en zaligheid. Deze gasten hebben zoveel plezier op het podium!

Na individueel al diverse prijzen en nominaties in de wacht te hebben gesleept kwam eind november 2021 hun tweede plaat ‘Villa Jukejoint’ uit, dat gevierd werd met een stijf uitverkochte 100 Club in Londen.

Eén ding over deze gasten.. hun hart ligt bij blues, soul, R&B en ze geven je niets dan hun waarheid tijdens hun performance!

Info
Zaterdag 18 februari
De deuren gaan open om 19:30 en showtime is 20:30
Tickets zijn te koop via de ticketshop

Haarlem Blues Club
Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem

 

 

 

 

 

- Advertentie -