Hassan Azoum stopt na het seizoen als trainer/coach van DSS Vrouwen

DSS Vrouwenselectie op zoek naar een nieuwe staf

0
Foto door RF._.studio
Foto door RF._.studio

Hassan Azoum heeft DSS ontzettend geholpen door aan het begin van het seizoen de klus als trainer/coach bij de Vrouwenselectie op het laatste moment op te pakken. Door onder andere de rommelige voorbereiding is het een rumoerig seizoen geworden. Hierdoor heeft Hassan besloten de samenwerking na dit seizoen te beëindigen.

DSS wil benadrukken het jammer te vinden dat de samenwerking stopt en wenst Hassan veel succes in zijn verdere carrière. Het eerste team van DSS Vrouwen komt uit in de Topklasse, het hoogste Vrouwen amateurniveau in Nederland en het tweede team speelt in de Eerste Klasse. DSS heeft ook een samenwerking met Telstar BVO en deze samenwerking strekt zich uit door beide organisaties.

Omdat er nog geen vacature geplaatst is, kunnen trainers/coaches die interesse hebben in een functie binnen de staf van DSS Vrouwen hun C.V en motivatie mailen naar Martijn Egner, voorzitter@dssvoetbal.nl.

- Advertentie -