Haarlemse bands spelen 10.000 euro bij elkaar voor het goede doel

Chef’Special, Sue The Night, Jack & The Weatherman spelen Patronaat plat voor stichting Stem in de Stad

0

Op zondagavond 10-09-2023 speelden Chef’Special, Sue The Night, Jack & The Weatherman, Kuenta, Bagjuice, Bart van Liemt (ex-frontman van The Sheer), DJ Guzz, The Golden Boys en The Irrational Library het Patronaat plat om geld in te zamelen voor Stichting Stem in de Stad.

De Haarlemse stichting die zich inzet voor kwetsbare Haarlemmers kreeg vanavond van frontman Joshua Nolet van Chef’Special en performer Joshua Baumgarten van The Irrational Library een cheque van 10.000 euro overhandigd in poptempel Patronaat.

Joshua Nolet, van Chef’Special: “Ik ken Stem in de Stad. Met eigen ogen heb ik gezien en mogen meemaken, dat ze zonder oordeel mensen ontvangen. Ze zijn welkom. Iedereen en altijd. Wie ze ook zijn, ze worden allemaal gezien. Uiteindelijk willen we dat eigenlijk toch allemaal.

Tussen 15.00 en 22.00 uur traden de 9 bands op in zowel de kleine als grote zaal van het Patronaat tijdens een speciaal georganiseerd benefietfestival voor Stem in de Stad. Alle bands en ook concertzaal Patronaat werkten belangeloos mee.

 

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie