Samen met het Patronaat organiseert ‘Sunday Sessions In Haarlem’ een aantal zondagmiddagconcerten met de beste tributebands en verrassende nieuwkomers.

Soulmania: onvervalste 60s en 70s soul
Soulmania is een 9-koppige soulband die al enige tijd op de Nederlandse podia te vinden is. Na een succesvolle tour rondom het 30-jarig jubileum van de bekroonde muziekfilm The Commitments, komt Soulmania dit jaar met een nieuwe show.

Onder de titel ‘Soul Fest’ brengt Soulmania de echte onvervalste soul uit de 60s en 70s die nu zo populair is. In de gepassioneerde show speelt Soulmania hits van soullegendes als Otis Redding, Aretha Franklin, Sam Cooke, Martha Reeves en Wilson Pickett. De drie vocalisten nemen om beurten de lead en bespelen elkaar en het publiek.

Een optreden van Soulmania is een soul feestje. Dat wil je meemaken!

Info
Sunday Sessions: Soulmania op 24 september a.s. om 15.30 uur
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Kaarten via patronaat.nl/event/sunday-sessions-soulmania-24-09-23/

 

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie