Ontmoetingsfestival – Week tegen Eenzaamheid

0
Ontmoetingsfestival. Ingezonden foto.
Ontmoetingsfestival. Ingezonden foto.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid organiseert de coalitie Haarlem Ontmoet in samenwerking met ouderenzorgorganisatie Sint Jacob het Ontmoetingsfestival. Het festival vindt plaats op woensdag 4 oktober 2023 van 13.30 uur tot 16.30 uur op vier verschillende locaties in de Boerhaavewijk in Haarlem.

Iedereen is welkom en toegang is gratis. Het wordt een leuke middag met muziek, dans, heerlijke hapjes, kinderactiviteiten, kraampjes en meer. Allemaal mogelijk gemaakt door buurtbewoners, vrijwilligers en verschillende Haarlemse organisaties.

Datum: woensdag 4 oktober 2023
Tijd: 13.30 uur – 16.30 uur
Locaties: zie hieronder
Toegang: gratis

En meer!
Het festival biedt nog veel meer leuks voor jong en oud, zoals kinderglitterversiering, handmassage, een high tea hapjeskraam, henna, een dansworkshop, Indiase hapjesproeverij, bingo, begeleide Kwiekroute wandelingen en een optreden van de Buurtband. Of ga op stadse pelgrimstocht met het muzikale luisterverhaal “A Wanderer’s Tale”. Deze muzikale performance start om 16.00 uur vanaf woonzorgcentrum Schalkweide met een wandeling met audiofragmenten en eindigt in een live concert in de Oosterkerk. Gelieve aan te melden voor “A Wanderer’s Tale” via info.mil. Er is voor ieder wat wils tijdens het Ontmoetingsfestival!

Bekijk het totale activiteitenoverzicht op www.haarlemontmoet.nl/tegeneenzaamheid.

Locaties:

  • Woonzorgcentrum Schalkweide – Sint Jacob (Floris van Adrichemlaan 15)
  • Wijkcentrum De Ringvaart (Floris van Adrichemlaan 98)
  • Ontmoetingscentrum Schalkwijk DIVERS! (Floris van Adrichemlaan 102)
  • Moeder van de Verlosserkerk (Prof. Eijkmanlaan 48)

Haal een stempelkaart op bij de Moeder van der Verlosserkerk of bij wijkcentrum De Ringvaart. Ontvang bij elke locatie een stempel. Bij een bezoek aan alle vier de locaties heeft u een volle stempelkaart en ontvangt u bij Wijkcentrum de Ringvaart tegen inlevering van de volle stempelkaart twee gratis plantjes. Een plantje voor jezelf en één plantje om weg te geven aan iemand anders (op=op).

Doel van het festival
Het Ontmoetingsfestival wordt mogelijk gemaakt door de Coalitie Haarlem Ontmoet, Sint Jacob, SSHO, Buurts, Stichting Samen Haarlem, Moeder van de Verlosserkerk en nog vele andere actieve buurtorganisaties en buurtbewoners. Samen willen zij een warme en inclusieve sfeer creëren waar mensen met elkaar in contact kunnen komen. Het evenement is een uitgelezen kans om de gemeenschap te versterken.

Wij hopen u op woensdag 4 oktober op één van onze vier locaties van het Ontmoetingsfestival te mogen verwelkomen! Kom langs met vrienden en familie om te genieten van een gezellige middag vol activiteiten en ontmoetingen. Het belooft een onvergetelijke middag te worden.

- Advertentie -

Geef een reactie