Eigenaar Dopper spreekt studenten Haarlem Campus toe bij opening academisch jaar

0
Nieuwe eerstejaarsstudenten poseren in Koepel. Ingezonden foto.
Nieuwe eerstejaarsstudenten poseren in Koepel. Ingezonden foto.

Hoe motiveer je studenten voor het nieuwe collegejaar? Bij Haarlem Campus is gekozen voor gastspreker Merijn Everaarts, oprichter en eigenaar van Dopper en Oceans Haarlem. Donderdag 21 september is de officiële start van het academische jaar van Haarlem Campus, waar de tweede lichting studenten haar opmars maakt.

De spraakmakende gastspreker legt zijn visie uit over sociaal ondernemerschap en het belang van duurzaamheid aan de hand van zijn ervaring met zwerfplastic en schoon drinkwater. Het onderwerp sluit goed aan op het thema van de nieuwe masterstudie die Haarlem Campus aanbiedt. De particuliere opleiding kreeg goedkeuring van de Onderwijsinspectie om dit schooljaar de studie Toegepaste Duurzaamheidsmanagement te geven.

Mijlpaal
De jaaropening vindt plaats in de Koepel op donderdag 21 september tussen 16:00 en 19:30 uur. Naast de interessante gastspreker is de opening ook een heugelijk moment voor verschillende studenten. Zij haalden afgelopen jaar hun propedeuse en krijgen hun ‘P’ tijdens het evenement.

Groei
Haarlem Campus maakt in korte tijd een snelle groei door, nadat vorig jaar gestart is met studenten uit 30 verschillende landen, komen dit schooljaar maar liefst 45 verschillende nationaliteiten samen om te studeren.

- Advertentie -

Geef een reactie